Udveksling & Retur

Vi ønsker, at du er helt tilfreds med dit køb.

Tjek venligst det så hurtigt som muligt efter modtagelsen, og lad ikke åbne tilbehør før du kontrollerer hovedelementet / -mængderne. Hvor strømper udgør en del af et kostume, outfit eller & nbsp; lingeri sæt, skal du ikke åbne strømper, før du er sikker på at du har til hensigt at beholde den vare, de er del af. Hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med dit køb, vil vi gerne bytte eller returnere det underkastet denne returpolitik. Gratis 365-dages retur. Ret noget af en eller anden grund i op til et år efter du har købt det. Vi giver dig en erstatning eller en fuld refusion.

Sådan returneres et emne i Danmark

1. Udfyld returformularen og udskriv en freepost-etiket.

2. Pak dit retur sikkert. Medtag så meget originalemballage som muligt.

3. Tag det til posthuset og bede om et certifikat for udstationering.

4. Dit afkast vil blive behandlet, og en erstatning eller en refusion vil blive udstedt.

Returpolitik

Du kan inspicere og prøve varer på en måde, der ville være muligt i en butik. Det er ok at prøve kostumer, kjoler og ydre tøj på for størrelse. Undertøj eller badetøj kan forsøges på over andre tøj. & Nbsp;

Hvis du ønsker at returnere en del eller hele din ordre til refusion eller udveksling, skal du underrette os inden for 14 dage fra dagen efter levering af varen. Du kan give besked til os ved at indsende en returanmodning i afsnittet Udfyldte ordrer på din konto på denne hjemmeside eller via e-mail eller telefon.

Kunder kan muligvis ikke modtage en fuld refusion, når varer af intim karakter, f.eks. Tænger og g-strings eller sokker, fx strømpebukser, strømper og kropsstrømper er blevet slidt.

Hvor strømpebukser er en del af et kostume-, tøj- eller undertøjssæt, kan kunderne muligvis ikke få fuld refusion, hvis kostumet kun returneres delvist. Det samme gælder for tøj eller dameundertøj, hvor strømperne er blevet slidt.

Varer af en initial natur, f.eks. Tænger og g-strings kan ikke returneres, når hygiejneforseglingen er brudt. Produkter kan ikke returneres en gang slidt.

Kunder kan muligvis ikke få fuld refusion, hvis varer returneres til os, der bruges eller vaskes, ikke i den oprindelige tilstand med tags intakte, med mærker eller lugt (fx parfume Eller cigaretrøg).

Vi beder om, at genstande returneres sammen med deres originale producentens emballage, så fremtidige kunder kan modtage varen som den ønskede fabrikant.

Bevar venligst porto, når du sender varerne tilbage til os. Dette er for din egen sikkerhed, hvis varer går tabt i transit.

Ret til at annullere

Du har lovbestemt ret til at annullere din ordre under Forbrugerkontrakter (Oplysninger, Afbestillings- og Tillægsgebyr) Regulations 2013. Se venligst vores Right to Cancel-side for detaljer .

Tilbagebetalingspolitik

For anmodninger om hele bestillingsanmodninger eller aflysninger, der modtages inden for 14 dage efter dagen for leveringen af ​​ordren, refunderer vi din betaling inklusive pakning og porto omkostninger De ekstra omkostninger, der opstår, hvis du vælger en anden form for levering end den billigste type standard levering, der tilbydes af os). Køberen er ansvarlig for omkostningerne ved at returnere ordreelementerne.

For anmodninger om delvis rækkefølge modtaget inden for 14 dage efter dagen efter levering, refunderer vi omkostningerne på ordreelementet. Pakning og porto omkostninger er ikke refunderes. Køberen er ansvarlig for omkostningerne ved at returnere ordreelementerne.

Hele eller delvise ordreafgivelsesanmodninger modtaget efter 14 dage fra dagen efter levering kan accepteres efter eget valg og en kreditnota eller udveksling, der tilbydes. Pakning og porto omkostninger er ikke refunderes, og køberen er ansvarlig for omkostningerne ved at returnere ordreelementerne.

Standardpakker og portokostnader for udvekslingsobjekter opkræves ikke, medmindre udvekslingselementerne efterfølgende returneres til os for tilbagebetaling, i hvilket tilfælde de vil blive fratrukket restitutionen . Ekspeditionspakker og portoudgifter til udvekslingsvarer skal betales på forhånd.

Procedure

Hvis du ønsker at annullere en ordre under Forbrugerkontrakter (Information, Afbestilling og Tillægsgebyrer) Regulations 2013. Klik her for detaljer.

For at indsende en returanmodning via denne hjemmeside, skal du logge ind på din konto, gå til & lsquo; Afsluttede ordrer & rsquo ;, klik på & lsquo; Returelementer & rsquo; Udfyld den relevante ordre, udfyld formularen og klik på & lsquo; Send returforespørgsel & rsquo ;. Alternativt kan du kontakte os via telefon eller email med dit bestillingsnummer, hvad du vil returnere og hvorfor du ønsker at returnere det.

Du modtager så en email med dit Return Request ID plus instruktioner om, hvordan du returnerer varerne til os.

Vi er enige med dig om enten at refundere, erstatte eller udveksle varen underlagt tilgængelighed.

Venligst send returartiklerne tilbage til os uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dag, hvor du kommunikerer din returanmodning. Vi anbefaler, at du bruger en indspillet eller spor og spor postmetode, der giver tilstrækkelig forsikringsdækning til den værdi, der er indsendt.

Ved modtagelsen af ​​pakken afgør vi om varen er acceptabel for retur i overensstemmelse med vores politik.

Når vi har modtaget dine returnerede varer, sender vi dig en e-mail-bekræftelse, og din refusion behandles inden for 7 dage.

Tilbagebetaling vil blive betalt tilbage ved hjælp af samme betalingsmiddel som du brugte til den oprindelige transaktion. Det kan tage et par ekstra arbejdsdage for bank- og kreditkortsystemet at kreditere midlerne tilbage på dit kreditkort eller din bankkonto, når vi har behandlet dig tilbagebetaling.

Hvis varen ikke er acceptabel, returnerer vi den til dig med en forklaring af årsagerne til dens retur.