Kunde service

Betaling
Kreditkort (VISA, MasterCard)

Det er meget enkelt og sikkert for online betaling i vores runnersko.com. Vi gemmer eller gennemgår ikke dine kreditkortoplysninger. Alle oplysninger er krypteret og overført uden risiko ved hjælp af en SSL-protokol (Secure Sockets Layer).

BEMÆRK: Hvorfor er min betaling mislykket?

Betaling med kreditkort kan mislykkes på grund af Af følgende grunde.

1, Forkerte oplysninger. Forkert kreditkortnummer eller kodeord vil medføre manglende betaling. Prøv at betale igen og sørg for, at oplysningerne er korrekte.

2, utilstrækkelig kredit. Kontroller venligst din konto og sørg for, at midlerne er tilstrækkelige.

3, Bankautorisation og svig forebyggelsessystemer. Transaktionen kan være blokeret, fordi banknummerets land ikke svarer til landets faktureringsadresse, eller faktureringslandet og det land, hvor IP-adressen er placeret, stemmer ikke overens.

4, Betalingssystem Vedligeholdelse. Vi opretholder vores system regelmæssigt. Betalingen kan mislykkes på grund af vedligeholdelsen. Prøv igen senere.

Hvis du har problemer med at foretage betaling via kreditkort, kan du prøve en anden betalingsmetode og betale den igen. Du kan også kontakte os for flere betalingsmetoder.


Retur & Udveksling
For returneringer:

Varer kan returneres til refusion eller udveksling med 7 dage efter datoen for & nbsp; Kvittering. Men årsagen til afkast forårsaget af dig selv (f.eks. Størrelse, farve du vælger), kan ikke accepteres. Retur kan sendes tilbage inden for 7 dage efter modtagelsen. Alle returnerede genstande må aldrig være brugt og i ny tilstand. Alle returnerede pakker skal være forsikret. Med hensyn til returnering af rigtige genstande til refusion: Alle returnerede varer er underlagt en & nbsp; Bankhåndteringsgebyr og fragtgebyrer. Købere er altid ansvarlige for forsendelsesomkostningerne. Sepcial omstændigheder kan kræve partnerskab med forretningspartnere. For mere information kontakt venligst vores kundeservice.


Vigtig meddelelse:
1. Selvom vi giver tilbagesendelsespolitik, i betragtning af tid og penge, forbruger vi helt sikkert, om du kan gøre alle dine spørgsmål og bekymringer klare, før du bestiller.

2. Kontakt venligst vores kundeservice først for at få returadressen. Alle returnerede varer skal sendes til den fragtadresse vi sender til dig, hvis det ikke er den rigtige adresse, er vi ikke ansvarlige for tabet som følge af problemet.

3. Vi vil ikke være ansvarlige for tabet, hvis den returnerede pakke går tabt under forsendelsen, skal den originale postkvittering beholdes for at kræve erstatning.

4.Hvis du returnerer de rigtige varer til tilbagebetaling: Forsendelse og Håndteringsafgifterne kan ikke refunderes. Vi dækker ikke forsendelsesomkostningerne ved returnering eller udveksling af ordrepakke, du er ansvarlig for fragt og håndtering. Derudover anbefaler vi, at du tilføjer sporing og forsikring til din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlige for tabte forsendelser eller tilbageholdt af toldvæsenet.


Forsendelse og levering
Forsendelse
Vores firma vil tage verdens hurtigeste forsendelse, herunder EMS, DHL. De fleste af ordrer sendes via International Express Mail Service og kommer normalt inden for 1 uge. Vi er en professionel online-forhandler og samarbejder med EMS på lang sigt. Alle ordrer er forsikret for det fulde købsbeløb, og kan spores på EMS Website.

Sørg for at du er hjemme, når pakker forventes at ankomme.
Alle pakker sendes i en anden boks.
Mens til grossistvirksomhed, kontakt os venligst! Gratis fragt og stor rabat kan tilbydes.

Leveringstid
Modtagelse af internationale ordrer tager 7-12 arbejdsdage. Generelt er den samlede behandlingstid og forsendelse lig med den samlede leveringstid. Behandlingstiden går generelt fra 24 timer til 2 dage. Behandlingstid inkluderer modtagelse af din ordre, overførsel af oplysninger til det relevante lager, pakning og forsendelse af varen til. Efter afslutningen af ​​behandlingen begynder ekspeditionen. Transporttid er forsendelsestidspunktet fra lageret til din leveringsadresse.

International Shipping
Vi tilbyder ekspreslevering med forsikrings- og konfirmationssporingskasse. Det tager normalt 5-12 arbejdsdage til levering. 24-72 overarbejde til behandlingstid og kan tage op til 72 ekstra timer, hvis vi skal kontakte betalingsprocessoren for kreditkortverifikation.

Vi er ikke ansvarlige for at opkræve toldgebyrer i hvert land. Vi opkræver fuld forsendelsespris for alle afkast og international handel.

* For pakker, der ikke hæves eller returneres på grund af ufuldstændig adresse, vil de faktiske forsendelsesomkostninger blive fratrukket refusionen.
* Hvis din ordre ikke kommer til tiden, kan der være forsinkelser på grund af kompensationsbehandling tilpasset dit land. Du er velkommen til at emaile os for at hjælpe dig med at finde din pakke til enhver tid.

Ordresporing
Bestillingssporing er tilgængelig på siden Min konto eller send dig Et sporingslink med sporingsnummeret via e-mail, når ordren blev afsendt.

Hvis din ordre vises sent, skal du overveje følgende punkter:
* Levering sker kun på hverdage, mandag til fredag .
* Af visse helligdage, som luftfartsselskaber ikke afhenter eller leverer.
* Vi inviterer dig til at kontakte os for yderligere assistance.